2013-12-11 09:10:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Igen jó napra számíthat

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Boldog és melegséggel teli napra számíthat. A kedvesével régi érzéseket élhet át újra: mintha csak megállt volna az idő. Ne bízzon semmit a véletlenre, vigye el őt egy régi kedves helyükre! A fiatalság is visszatér a szívébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A december nem a Bikák kedvenc hónapja. Még alig kezdődött el a tél, máris nyomasztónak érzi a sötét napokat. Világosítsa kedvét ma mesterséges meleggel. Egy szolárium meglátogatása aktuálisabb, mint valaha. Vigye magával a családját is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sok változás, váratlan körülmények miatt bizonytalanná válhatnak a dolgok az ön környezetében. Igyekezzen legalább önmagában megőrizni a bizonyosságot. A magabiztosság segítheti abban, hogy a változásban is állandóságra leljen.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jókedvű napra számíthat: miért is ne osztaná meg az élményt másokkal is. Mutassa meg barátainak, kollégáinak kedvenc zenéjét, hívja őket moziba, színházba, szórakozni. Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jó, legyen ön a társaság lelke!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma szokatlanul ábrándozó, álmodozó hangulatba merülhet. Ez csupán abban akadályozza meg, hogy a munkáját rendesen végezze. Ha a főnökei épp nem látják, akkor jó. De ha igen, akkor inkább jelentsen beteget, vagy vegyen ki szabadságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Igen jó napra számíthat. Lelkes és energikus, de azért ezt ne csak a munkára fordítsa. A házimunka is megvárja: kicsit próbáljon meg több időt szentelni a családjának. Ők sem bánják, ha ma nem az étkezéseké lesz a fő szerep.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheti, az utóbbi időben kissé elhanyagolják szerettei, barátai. Kesergés helyett inkább tegye meg ön az első lépéseket az irányukban. Tapasztalni fogja, hogy korántsem feledték el. Csak ők is épp oly elfoglaltak, mint ön.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehéz feladat elé állíthatja ma a sors. Ön azonban nem az a fajta, aki ettől megriad. Most végre megmutathatja, mennyi önben a kurázsi, milyen fából is faragtatott. Ha jól cselekszik, a nap végére nagyot nő az önbizalma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon jó hírt kaphat, ami feldobja. Ez a hír ráadásul a jövőjére is befolyással lehet, sok változás lesz az életében. Talán sok kötelezettség is a közeljövőben, de annál több elismerés is. A mai nap még lazítson!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Minden okossága ellenére a mai napon meggondolatlanul cselekedhet. Ma valahogy nem igazán sikerül összhangba hoznia az érzelmeit és a gondolatait a párkapcsolatát illetően. Pénzügyekben annál reálisabb lehet, és jó üzletet köthet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy gonosz pletykának válhat áldozatává. Talán legjobb, ha nem is reagál az önt ért vádakra. De ha már mégis védekezésre kényszerül, akkor is válogassa meg az eszközeit. Még véletlenül se tegyen rossz megjegyzéseket. Megbánná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Melankolikus, tűnődő napja lehet ma. Talán elgondolkozhat sorsproblémákon, a múlt eseményein, az elmúláson. A merengésből azonban egy váratlan találkozás billentheti ki. Örüljön a jónak, az új fordulatnak!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: